February 17, 2009

Amy,amy,,sambut 19tahun dalam kain batik lagi ke?

Nak dengar cerita? Ini cerita tentang AMY.
Umur dia dah meningkat hari ini. Dah masuk 19 tahun.
Ramai-ramai wish birthday kat amy ok.

Amy, orang tiba2 teringat cerita dulu
Malam birthday amy tu..our first bithday celebration kan2?
Ingat lagi tak korang?,,Amy duduk kat katil sorang2 dengan kain batik sambil menangis,
Lepas tu Fatin datang cakap hari tu birthday amy,kita pon nyanyilah birthday song same2
Ingat2 lupe la kita makan ape malam tu, *biskut tin kot? ye ke?
Amy pon boleh senyum balik lepas tu.



Sejak hari tu, kita tak pernah lupa celebrate birthday semua orang kan.
Antara kenagan lain waktu birthday,,
Yana-order pizza
Umai-kita semua buat2 tak tahu,sebelum 12malam esoknye baru kita baling bantal kat umai. Tak boleh lupe muke Umai sedih sebab semua org tak amik kesah birthday dia.
Paah&Dojot-agak kesianlah. Asyik kene time cuti jek..

lagi2. Sape nak tambah?. Org bukan lupe cerita2 kenangan ni, tapi kurang ingat je.

Papepun,, of course la my birthday paling best. 2 in 1. MOTHER'S DAY + BIRTHDAY CELEBRATION. Ade cake besar, pulut kuning, ayam rendang..

sahabat,
SELAMAT ULANG TAHUN KE-19
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki
sayang kami selalu ok!

F32 wilayah kita,
F32 kenangan kita,
F32 pengerat kasih sayang antara kita,
F32 takkan ku lupa sampai bila2.

Lurve,thiah

5 comments:

miraroslan said...

Happy bezday amy!!!

kamar_impian said...

hu3~~sedihnya...syg kamu smua... f32 is da best!!!! luv u all

-mahir-

13may said...

hepi besday buat amy :)

amy said...

tq sume.!!! t'harunye..
kad birthday yg korang bg still amy smpan lg.. rindu...!!!

Liyana said...

happy birthday amy~